Овсепян Гамлет Ашотович

Посада: Депутат Херсонської облради
Рік Народження: 1985

Народився 25 квітня 1985 року. Проживав у Новокаїрах.

З червня 2013 року є керівником фермерського господарства “Рубін Агрі”, яке займається вирощуванням овочів, фруктів, ягід, зернових культур, винограду, а також оптовою торгівлею фруктами та овочами.

З жовтня 2013 року  є керівником фермерського господарства “Лідер агро”, яке вирощує овочі, фрукти, зернові, виноград, займається виробництвом вина та постачанням води. Нагадаємо, у 2021 році підприємство “Лідер агро” оштрафували на понад 1 мільйона гривень за зірвану пломбу на лічильнику електроенергії.

У 2015 році балотувався до Бериславської районної ради та обрався до Бериславської міської ради від Радикальної Партії Олега Ляшка. 

У 2019 році щодо Овсепяна було розпочато кримінальне провадження за фактами можливого внесення фейкових відомостей у декларації.

У 2020 році Гобраний депутатом Херсонської обласної ради  від політичної партії “Партія Ігоря Колихаєва “НАМ ТУТ ЖИТИ!”.

Він став членом постійної комісії з питань архітектури, транспорту, будівництва та житлово-комунального господарства, тарифної політики й взаємодії з підприємствами енергетичної галузі Херсонської обласної ради 8-го скликання.

На момент обрання депутатом обіймав посаду голови фермерського господарства “Лідер Агрі”.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році Овсепян виїхав до Вірменії.

Окрім того, Гамлет Овсепян є співзасновником підприємства “Богдан”, де володіє 50% статутного капіталу. Компанія спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових і олійних культур, овочів і баштанних культур, займається оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами для тварин.

Також Овсепян є керівником та співвласником ТОВ “ОМТ – Лідер”, яке вирощує сільськогосподарські культури й овочі, торгує оптом електронікою і хімічними продуктами.Раніше МОСТ писав, що депутат обласної ради від партії міського голови Херсона Ігоря Колихаєва “Нам тут жити!” Гамлет Овсепян у 2020 – 2023 роках втратив всі заощадження

8
Можливі звʼязки
Можливі звʼязки не знайдено